Lupasin kertoa H.Luomalla käynnistäni. Vasen jalkani oli 2 cm pidempi ja selkä koko matkaltaan epämiellyttävän tuntuinen. Pituus ero on ollut jo vuosia, ellei kymmeniä, mutta viimeaikoina lisääntynyt, erilaiset "korjaukset" ovat vähentäneet sitä, mutta eivät poistaneet.
Hoidon jälkeen jalat olivat saman mittaiset! Nyt vuorokauden päästä eroa on max. 5mm tai ei sitäkään (pienissä heitoissa) ei voi täysin luottaa omaan silmään) , selkä tuntuu hyvältä, lievä paikallinen kipu vasemman SI:n kohdalla jatkuu yhä, vasen pohje oudon kireä, johtuukohan asennon muutoksesta. Olo on hieno, tosin yhtä hyvä olo on tullut monista aikaisemmistakin "korjailuista"
Luoman mukaan lantion seudun, kylkien, reisien, alaselän lihaskireydet olivat suurimpana syynä; passiivisia venytyksiä tehtiin ns. stetsing-menetelmällä (vastustus-rentoutus) ja sain melko perusteellisen kotihoito opastuksen.
Oikea lonkkani oli selvästi korkeammalla ja samanpuolen SI:ssä jonkinlainen toiminta häiriö, myös lannerangan kierymä lisäsi lantion vinoutta.
SI:t mobilisoitiin (molempiakin) rauhallisesti tutkien auki,oikeaa lonkkaani nykäistiin eräänlaisella kiertomanipulaatiolla alaspäin, jolla pituus ero kuulemma lopullisesti poistettiin. Koko rangan lukot aukaistiin myös.
Erilaisia toimenpiteitä oli niin paljon, että kaikkea tehtyä en osaa kuvailla, eikä vikani ollut ihan yhden "rykäisyn" päässä. Kun pääsen kunnolla aloittamaan juoksentelun voin vasta lopullisti sanoa kuinka tyytyväinen olen.
Aikaa kului vastaanotolla yli tunti ja uusinnan tarve riippuu kuulemma omasta aktiivisuudestani, eli kovin rahastushenkinen hän ei ainakaan ole."