"Selkäkivut alkoivat viime keväänä ja pahenivat toukokuun loppupuolella siihen pisteeseen että olin kuukauden sairaslomalla. Lääkärissä ravasin ja särkylääkkeitä napsin ja kävin labrakokeissa, röntgenkuvat otettiin ja 15 kertaa fysioterapiaa. Mitään syytä kivulle ei löytynyt, kaikki oli kunnossa. Töissä meni särkylääkkeiden avulla elokuun puoleen väliin asti ja sitten en pystynyt enää oikealle jalalle laskemaan painoa lainkaan. Taas meni neljä viikkoa sairaslomalla lääkärissä ravaten ja särkylääkkeitä edelleen napsien. Kolme kuukautta lääkäreiden diagnoosi oli huonot lihakset, joten mut pistettiin lihaskuntotestiin, tuloksena erittäin hyvä lihaskunto. Sitten sain lähetteen keskussairaalaan fysiatrian polille ja aika olisi peräti joulukuussa. Onneksi toinen hoitavista lääkäreistä oli kanssani samaa mieltä että joulukuuhun odottaminen ei ole vaihtoehto ja sain maksusitoumuksen yksityiselle fysiatrille, jonne mulla oli aika eilen, kipua takana siis neljä ja puoli kuukautta ja kilokaupalla nappeja.
Fysiatri pyysi taivuttamaan pikkaisen seisaalta ja istualta ja totesi että mulla on oikea lantioluu pois paikoiltaan, ja laittoi sen paikoilleen. Kipu hävisi saman tein. Hommaan meni puoli minuuttia.
Tästä eteenpäin tiedän ainakin kenelle lääkärille varaan aikaa jos joskus vielä tulee fysiatrisia vaivoja! Hieman vain ihmetyttää että eikö kuvissa pitäisi näkyä jos luu osoittaa eri suuntaan kuin pitäisi? Tästä aion hieman mainita niille kahdelle lääkärille jotka sanoivat että kuvissa kaikki on kunnossa..."
Suomi24.fi