Suoliluiden korkeuseroni oli lääkärini mukaan noin 4-5 senttimetriä. Oli 13 asteen skolioosia, lordoosia, kierteisyyttä, niska- ja selkäkipuja, hengitysvaikeuksia, univaikeuksia, huimausta ja keskittymisvaikeuksia.
Näin siis vielä 8 kuukautta sitten. Nyt suoliluuni ovat samalla korkeudella ja skolioosit, lordoosit ja muutkin oireet ovat kaikki poissa. Ruotoni on suora. Mitä tapahtui?
Suoliluuni painettiin samalle korkeudelle ja samalla korjattiin kehoni muutkin virheasennot, esim. lonkista ja olkapäistä. Virheasentojen korjaamisen lisäksi rintarankani avattiin. Se teki hengittämisestä helppoa.
Sain korjaajaltani suuren avun. Hänen mukaansa suoliluuni olivat eri korkeudella, koska SI-niveleni olivat poissa paikoiltaan, eli virheasennoissa.
Jotkut eivät usko SI-nivelen pettämiseen. Miten he sitten selittävät sen, että suoliluut ovat eri korkeudella??? Miksi tietynlaiset korjausliikkeet poistavat korkeuseron ja miksi kyseinen manuaalinen terapia poistaa selkä- ja niskalihasten kireydet, näköhäiriöt, hengitysvaikeudet, huimauksen ja keskittymisvaikeudet? Eli omassa tapauksessani paransi elämänlaatuani erittäin merkittävästi.
Tähän päivään mennessä paras selitys on ollut SI-nivelen toimintahäiriö, ehkä jopa koko nivelen pettäminen. Mitä se sitten tarkoittaakin...