12-vuoden kivut

Luotu 17.5.2007.

Tämä 32-vuotias nainen on kärsinyt päänsärystä lapsesta lähtien. Viime vuosina mukaan on tullut selkä- ja jalkakipuja. Nyt lääkärit epäilevät fibromyalgiaa...
Video haastattelusta, osa 1
Video haastattelusta, osa 2

Haastattelu ennen korjausta:
Vasemman lavan seudulta polttelee ja vetää niskaan. Pää melkein joka paikasta kipeä. Niska rutisi kun päätä käänsi. Jalkoja-reisiä särki. Selkä ja jalat jäykkiä. Pukeutuminen vaikeata aamuisin. Fibromyalgia-diagnoosia "tyrkytetty" lääkäreiden taholta. CT-kuvaus päästä vuosien huimauksen takia - ei löytöjä. Päänsärkyjä ollut lähes 20 vuotta!

Kymmenkunta käyntiä eri lääkäreillä ja neurologeilla.
reumatologi: reumatestejä, ilmeisesti ei löytöjä…
neurologi1: Mahdollinen MS tai Lymen tauti tai jotakin…
neurologi2: Sarjoittainen päänsärky
neurologi3: kumosi edellisen neurologin diagnoosin: ei sarjoittainen vaan migreeniä

Potilas: Lääkäreiltä kaikenlaisia arvausdiagnooseja, mutta mistään ei saa apua!

Lääkärit ja fysioterapeutit käskee liikkumaan ja venyttelemään, mutta se vain pahentaa kipuja!
Lääkärit määräsivät masennuslääkkeitä - potilas hylkäsi ne koska ne "sekoitti pään". Ei ole mielestään masentunut!

Tutkimuksissa ei mitään vikaa ole löydetty. Fysioterapeutti ei löytänyt mitään vikaa. Sanoi että pitäisi pitää olkapäitä taaempana. Potilas: Miten ihmeessä sellainen onnistuu?

Terveyskeskuslääkäri sanoi röntgenkuvista: tosi nätti selkäranka. Potilas itse näkee kuvista, että selkä on kiero. Ja peilistä näkee, että ryhti on huono. Kuvista näkee heti, että lantio ihan vinossa ja suoliluu kiertynyt, koska lantio aivan epäsymmetrinen! Potilas itsekin näkee sen kuvista, mutta lääkäri ei? Potilas itsekin näkee, että toinen olkapää paljon ylempänä, mutta lääkärit ja fysioterapeutit ei näe mitään vikaa…

Hierojat ihmettelee, kun lavan lihas on ihan "jäpissä" ja vetää niskaan. Kiropraktikko ei aikoinaan keksinyt syytä, sanoi ihmeen jumissa olevan niin nuoreksi ja selässä kuulemma "hirvee notko". Lisäksi kokeillut kuppausta, homeopatiaa, jäsenkorjausta,… ei löydy syytä. Diagnoosiksi saanut lähinnä silmien pyörittelyä!

Kuvia Lahdessa katseli koulutettu hieroja, koulutettu urheiluhieroja/kaustisen jäsenkorjauksen kurssit käynyt ja pari muuta entistä potilasta. Kaikki näkivät kuvista kuinka suoliluut oli eri korkeudella ja selkäranka mutkalla. Ei siihen mitään koulutusta tarvita, että kuvista näkee tuon!

Diagnoosi: Molemmat SI-nivelet pois paikaltaan, ristiluu vinossa, molemmat lonkat virheasennossa. Korjauksen jälkeen potilas kuvaa tuntojaan:
"Pää kääntyy ku pöllöllä!"
"Tuntuu ihan toisenlaiselta!"
"Ryhti on tosi paljo parempi!"
"Tuntuu tosi hyvältä!"

Takaisin selkäsivuille