Pahoinpitelyn uhri - lääkäreiltä ei mitään apua

Viljami (55v) joutui 18 vuotta sitten pahoinpitelyn uhriksi. Hän tunsi itse, että monet paikat meni pois paikoiltaan. Siitä alkoi selkäkivut.

Oireet: Alaselän kipua molemmin puolin rankaa, lonkkakipua molemmin puolin, jalkaterien tuntohäiriöitä. Säärilihaksen puutumista. Verenkierto-ongelmia jaloissa. Istumaluut kipeät. Isot mustelman pakaroissa istumisen jäljiltä. Puutumista oikeassa kädessä.

Diagnoosit: Notko selkä, nikaman siirtymä L4-5 välissä, Aku Ankka -ryhti = takapuoli takana, vahva notkoselkä, Vatsa- ja pakaralihakset "roikkui".

Tässä lyhennelmä haastattelusta:
Video1 - Viljami kerto oireistaan
Video2 - Viljami kertoo mistä löytyi apu

X-kuvia otettu. Huippuortopedi H.: "saat oppia pärjäämään niitten kipujes kans". Jotakin vikaa löytyi, mutta ei voi tehdä mitään... Ei kerrottu mistä kivut johtuvat! Ja jumppaa suosittelivat -> kivut vain pahenivat!

Viljami: "Lääkärit ei halua auttaa tai heillä ei ole tieto-taitoa"

Kiropraktikko manipuloi SI-niveliä muutaman kerran sekä vetäs jaloista ja paineli nikamia, mutta ei pysyvää apua.

Toinen kiropraktikko: "Aika pahat vammat". Kiro "avas" SI-nivelet: Vain hetkellinen apu. Viljami lopetti käynnit muutaman kerran jälkeen, koska hoidosta ei ollut pitempiaikaista hyötyä.

Jotain hyvää oli kevään MOT-ohjelmasta! Viljami havaitsi, että Jouko Holma osasi hoitaa lantion ja SI-nivelet kuntoon.

Viljami kertoo:
"Rahaa on palanu paljon."
"Lääkäreiltä et todennäköisesti saa apua selkäkipuihin!"
"Arvioin, että puoli miljoonaa selkäkipupotilasta joka vuosi tarvitsisi kansaparantajan apua lantion nivelten virheasentojen korjaukseen!"
"Olen todella pettynyt meidän viralliseen terveydenhuoltoon."

Viljami kävi Joukon luona, jossa hänet korjasi Joukon valvonnassa uusi kansanparantajaoppilas. Viljamin loppusanat: "Jouko Holma oli taivaan lahja! Suosittelen..."

10.12.2006 - Viljami soitti eilen, kolmisen viikkoa hoidon jälkeen. Hän voi loistavasti ja on todella tyytyväinen. Kivut poissa 100%:sti!

13.4.2007 - Soitin Viljamille, lähes 4kk hoidon jälkeen. Viljami on aloittanut lenkkeilyn 18 vuoden tauon jälkeen! Uusi elämä!